CNC-bearbejdning

​Skal du have udført professionel CNC-bearbejdning af plast- eller metalemner?

CNC-bearbejdning af plast- og metalemner

​Skal du have udført professionel CNC-bearbejdning af plast- eller metalemner? Så er du kommet til det rette sted. Hos Timms Maskinfabrik har vi specialiseret os indenfor alle former for CNC-bearbejdning samt i automatsavning og overfladebehandling.

Vi varetager især opgaver som underleverandør, hvor vi udfører CNC-bearbejdning af plast- og metalemner for virksomheder i hele landet. Derudover har vi også private kunder i vores eget lokalområde i Jylland omkring Silkeborg, Herning og Skanderborg, som vi hjælper med forskellige former for metalbearbejdning.

Vi udfører alt fra drejning og fræsning til anden CNC-bearbejdning

Vi tilbyder CNC-bearbejdning af alle emner, alt lige fra en lille møtrik til større emner som f.eks. flanger, aksler og valser.

Det kan bl.a. være maskindele til:​

  • Mejeriindustrien
  • Tekstilindustrien
  • Betonindustrien
  • Glasindustrien​
  • Vindmølleindustrien
  • Bilindustrien
  • Landbrug​

​Vi kan bl.a. udføre følgende opgaver:​

Vores opgaver kan f.eks. bestå i at fremstille specielle tandhjul, kædehjul, bronzelejer, trapezgevind, møtrikker og meget mere. Du kan se vores billedarkiv her for at blive klogere på, hvad vi kan hjælpe med.​

40 års erfaring med CNC-bearbejdning

Hos Timms Maskinfabrik har vi mere end 40 års erfaring med CNC-bearbejdning, som vi udfører i langt de fleste materialer, f.eks. plast- og metalemner. Vi har især god erfaring med at arbejde i rustfrit stål.

​Takket være vores mange års erfaring og brede kompetencefelt kan du derfor altid være sikker på at få udført kvalitetsarbejde, når du lader os stå for din opgave.​

Kontakt os og få et tilbud på fræsning eller drejning

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde indenfor CNC-bearbejdning og overfladebehandling.​ ​

Vi står ligeledes klar med kompetent rådgivning og vejledning om de forskellige løsningsmuligheder, så vi sikrer os, at du får den rette løsning til lige netop dine behov.

Har du en konkret opgave, som du kunne tænke dig en pris på, udarbejder vi naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os på telefon 86 86 73 99 for at drøfte dine ønsker og behov eller skriv til vores e-mail info@timms.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​