CNC-fræsning

​Har du brug for professionel og grundig CNC-fræsning? Så står vi hos Timms Maskinfabrik klar til at hjælpe dig.

CNC-fræsning i mange forskellige materialer

​Har du brug for professionel og grundig CNC-fræsning? Så står vi hos Timms Maskinfabrik klar til at hjælpe dig. Vi har mere end 40 års erfaring indenfor bl.a. CNC-fræsning og andre former for CNC-bearbejdning.

Vi arbejder hovedsageligt for erhvervskunder, som vi leverer løsninger til i hele landet. Vi har dog også private kunder i bl.a. Silkeborg, Skanderborg, Herning og andre omkringliggende områder, som anvender vores kompetencer indenfor metalbearbejdning.

Vi har den rette erfaring, de nødvendige kompetencer og det rette udstyr til at fræse alle metal- og plastemner.

Vores CNC-fræser kan bl.a. fræse i følgende materialer:​

  • Titanium
  • Rusfrit stål
  • Jern
  • Aluminium
  • Kobber
  • Messing
  • Plast
  • Duplex

Effektiv og kvalitetsbevidst CNC-fræsning udføres med det rette udstyr

Som kunde hos os er du altid sikret at få udført dit arbejde i højeste kvalitet og til den aftalte tid og pris. Vi ønsker således at give vores kunder de absolut bedste løsninger, hvorfor vi hverken går på kompromis med vores gode service eller høje kvalitet i vores arbejde.

Vi kan udføre CNC-fræsning af emner op til X1600 mm * Y700 mm * Z600 mm. Derudover har vi et fuldstyret 4-axis rundbor med Ø100 gennemboring.

Dertil har vi også et Gibbs Cam-system, som er et programmeringsværktøj, hvor vi kan udføre CNC-fræsningen ud fra kundernes indsendte CAD-filer.

Ydermere har vi ISO- og dialogprogrammering, som gør, at vi hurtigt og effektivt kan udføre CNC-fræsning efter lige netop dine ønsker og behov.

Vi har med andre ord alle de nødvendige faciliteter og den rette mængde viden til at kunne håndtere en lang række af forskellige opgaver indenfor lige netop CNC-fræsning. Derudover tilbyder vi også CNC-drejning og andre former for CNC-bearbejdning til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os og hør mere

Har du nogle spørgsmål, eller søger du yderligere viden? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål, ligesom vi står klar med gode råd og vejledning.

Ønsker du at høre mere om vores arbejdsområder, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet en konkret pris på lige netop din opgave, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din opgave indenfor CNC-fræsning.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 86 86 73 99, men du kan også skrive til vores e-mail info@timms.dk, hvis det passer dig bedre.​

Vi ser frem til at høre fra dig.