Overfladebehandling

Hos Timms Maskinfabrik kan vi stå for enhver form for overfladebehandling i forbindelse med f.eks. CNC-drejning, CNC-fræsning og andet CNC-bearbejdning.

Professionel overfladebehandling af alle emner

Hos Timms Maskinfabrik kan vi stå for enhver form for overfladebehandling i forbindelse med f.eks. CNC-drejning, CNC-fræsning og andet CNC-bearbejdning. Søger du derfor en erfaren og kvalitetsbevidst underleverandør til at sikre overfladebehandling i høj kvalitet, er du kommet til det rette sted.

Vi holder til i Silkeborg, hvor vi har mange kunder fra bl.a. Skanderborg og Herning. Vi har gennem årene udvidet vores geografiske område, og kan derfor tilbyde vores ekspertise til kunder lige fra Ikast/Brande til Horsens.

Du har mange muligheder med overfladebehandling

Emner og produkter kan via overfladebehandling opnå både beskyttende, funktionelle og dekorative egenskaber. Der er altså mange forskellige muligheder med dansk overfladebehandling.​

Der er mange muligheder. Hvis vi ikke har nævnt den opgave, du skal have hjælp til betyder det ikke, at vi ikke kan hjælpe. Du kan altid kontakte os for mere information.

Vi sørger for, at dit produkt bliver færdigbehandlet med overfladebehandlinger såsom:​

  • Hærdning
  • El-forzinkning
  • Anodisering af aluminium
  • Behandling af stål, af beton, af jern, af metal, af rustfrit stål, af aluminium

Ring til os hvis du skal bruge en overfladebehandler

For yderligere information om overfladebehandling, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi informerer dig også gerne om priser, muligheder, arbejdsprocesser og meget mere.

Kontakt os allerede i dag på telefon 86 86 73 99, e-mail info@timms.dk eller ved at udfylde kontaktformularen.​