Maskinfabrik

Timms Maskinfabrik i Silkeborg er en familieejet og kvalitetsbevidst underleverandør.

Maskinværksted med solid erfaring som underleverandør

Timms Maskinfabrik i Silkeborg er en familieejet og kvalitetsbevidst underleverandør. Vi beskæftiger os hovedsageligt med CNC-drejning, CNC-fræsning og andet CNC-bearbejdning af både plast- og metalemner. Vi kan dog også påtage os underleverandøropgave i forbindelse med tandhjul, kædehjul, færdigprodukter og meget mere.

Vi udfører opgaver for kunder i hele Danmark, men har primært hjulpet kunder i Midtjylland såsom Silkeborg, Herning, Skanderborg, Horsens, Ikast og Brande.

Som maskinværksted og underleverandør har vi mere end 40 års erfaring inden for vores felt. Vi har specialiseret os i at CNC-dreje og -fræse i langt de fleste materialer – og vi har især god erfaring i rustfrit stål.

Historien om Timms Maskinfabrik

Vi har fungeret om underleverandør siden stiftelsen af firmaet i 1966 af Harry Timm. Oprindeligt hed firmaet Harry Timm Maskinfabrik, men i 1982 flyttede firmaet til sin nuværende adresse i Kragelund ved Silkeborg, hvor det tog navneændring til Timms Maskinfabrik.

Som en del af det naturlige generationsskifte i 2007 overtog sønnen Allan Timm firmaet, som i dag sørger for at videreføre de samme gode værdier og samme høje kvalitet, som altid har kendetegnet os.​

Konkurrence- og leveringsdygtigt maskinværksted

Vi er et særdeles konkurrence- og leveringsdygtigt maskinværksted, som er særlig omstillingsparat og effektiv i vores arbejde. Dette har gennem tiden skabt stor tillid og tryghed blandt vores kunder, som ofte genbenytter sig af vores ekspertise og service.

Vores primære fokus som underleverandør er at pleje gamle såvel som nye kunder med et ensartet kvalitetsprodukt – hver gang! Vi går derfor altid grundigt til værks og håndterer enhver opgave med høj kvalitet og service for øje.

Kontakt vores maskinfabrik for et uforpligtende tilbud

Vi er et maskinværksted, der holder os opdateret på både den nyeste teknologi og viden inden for området. Vi har maskiner, der kan varetage langt de fleste opgaver inden for CNC-drejning og CNC-fræsning samt andet smede-arbejde. Vi er desuden vant til at håndtere materialer med certifikat og fødevaregodkendelse.

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 86 73 99 eller mail info@timms.dk  eller via vores kontaktformular.​